Като гледам как сте се умълчали как да не ви зарадвам
Вчера твърдо бях решила да направя телешки гулаш по сложния начин - задушаване няколко часа в тенджера на котлона. Ето, по-досетливите се сещат каква ще е интригата, но не знаят кой е виновника
След като чинно го задушавах 3 часа това телешко тръгнах да го сгъстявам с 1 лъжичка брашно и си въобразих, че съм изключила котлона.
След още един час напуснах ПС-то и отскочих до кухнята за чаша вода. Е, не точно отскочих, а направо се гмурнах в димната завеса, която бях организирала
. 2 часа проветряване, пръскане с обезмирисителни спрейчета и все още мирише на екарисаж в къщи
Ама на, който твърде много се заплесне по ФБ така му се пада.
Днес ще ядем спагети по този случай. Смятам да стоя плътно до тях.