Значи не запържва гъбите..а ги слагаш при доматите,така ли?
А ,пробвал ли си преди да сложиш доматите да запържиш за кратко чесъна в зехтина..?На мен този похват много ми харесва,придава "италиянски" вкус на соса.
Пробвала съм вече подобна рецепта (само гъбите бяха заптржени отделно и се добавят накрая)..като отявлена привърженичка на пастата обаче няма 'начин да не опитам и твоя вариант ..със задушени гъби,убедена съм че ще се получи много ароматен сос..
Опитвал ли се ,вместо да миеш спагетите ,след като ги отцедиш да поръсиш със струйка зехтин/олио и да разтърсиш тенджерата?На мен така никога не ми се слепват,но трябва да се отбележи факата ,че се изяждат точно за 10 мин.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Благодаря за интереса, който прявихте. Ще пробвам да запържа чесъна в зехтин, а за миенето - не го намирам толкова нужно,колкото по традиция. Става и със зехтин или с масло докато са горещи.