Тази сутрин трябваше да нахраня доста гладници и ме беше страх, че с това количество продукти няма да се справя със задачата
Затова направих основата на
ябълковата ватрушка, запекох, докато изварата се стегна и отгоре наредих крушите (само три имаха приличен вид, т.е. не бяха смачкани), хубавия шоколад и трохите (те май бяха в повече за 22 см-тровата форма).
Така изглежда преди да го разрежа:
![Image](http://forum.kulinar.bg/gallery/albums/userpics/10058/kru6okol.jpg)
А това е едно парченце, погледнато отстрани:
![Image](http://forum.kulinar.bg/gallery/albums/userpics/10058/kru6okol1.jpg)
Моите забележки: топъл сладкишът е много вкусен, но се разпада. Като поизстина и престоя в хладилника, шоколадът се стегна и вече не се усещаше онова преливане на вкусовете, което ме впечатли в началото. Но пък се реже перфектно!
Намалих захарта наполовина, и пак беше прекалено сладко за мен
![Въртя очички :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
.
Алеко, благодаря за рецептата
![Целувки :kiss:](./images/smilies/icon_kiss2.gif)
и извинявай за волностите
![Съжалявам! :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
!