Много интересна тема, Tarantule! Аз понякога се замислям дали да не взема замразено тесто за пица, например, но все не успявам да се убедя, че ще е толкова хубаво, колкото ако сама го направя. (това с пицата беше лош пример
)
Взимала съм замразени бутер-банички със 'сирене'. Оказа се, че силно оскъдния пълнеж е от извара, не че имам нещо против, но все пак! За мен пълнеж значи почти да излиза от баничката, а не да се гушат 0.5 грама в средата. И честно казано тези банички не ни харесаха, така че за мен нещата са ясни.
Допълнителният ми аргумент в полза на собственото производство е, че мнооооого обичам да меся, наистина. Чудесна гимнастика за ръчичките и успокоително за нервите. Затова събирам, събирам (нерви и тестен копнеж) и...меся веднъж на месец и половина