Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 19 Яну, 2022 11:35 pm Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 
Message
Сготвено на: 27 Яну, 2005 11:50 am Чет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 31 Май, 2004 3:09 am Пон
Мнения: 181
Location: Хайде! На масата!
И още един трик (тези дни ми върви да научавам с удивление разни нови неща. Мислех, че знам доста трикове за кухнята, а се оказа,че не ...Човек се учи докато е жив).
Трикът е абсолютно професионален, от готвач-професионалист.

Едно пакетче студено масло се нарязва на кубчета. Кубчетата се овалват добре в нишесте и се съхраняват в камерата на хладилника.
Когато е необходимо да се сгъсти сос или супа, кубчето се пуска в тигана или тенджерта, разбърква се няколко пъти и ... готово!


 Profile  
 
Сготвено на: 27 Яну, 2005 10:45 pm Чет 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 03 Юни, 2004 4:24 pm Чет
Мнения: 1472
Location: София
Image Това наистина е много готин съвет...Нямам търпение да го пробвам..още утре ще докладвам :!: :) .
Мерси!


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 2 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB