Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 05 Юли, 2022 12:55 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2
Message
Сготвено на: 26 Май, 2009 12:15 pm Вто 

Дегустатор

Offline
Готви от: 06 Май, 2006 9:26 am Съб
Мнения: 329
Значи просто трабва да се уцели пропорцията с брашното което се продава по магазините. И след като го няма отдавна брашното означавали, че мноого одавна са правени и може и да не си спомняш точно как е било ?


 Profile  
 
Сготвено на: 26 Май, 2009 1:07 pm Вто 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Kabal написа:
... И след като го няма отдавна брашното означавали, че мноого одавна са правени и може и да не си спомняш точно как е било?


Да, точно така.

В момента се опитвам да ограничавам въглехидратите, затова едва ли скоро ще експериментирам с наличните на пазара видове брашно.

В рецептата пише:
Quote:
по време на месенето се добавят млякото и мазнината

така че не виждам никакъв проблем да се сипе само толкова течност, колкото да се получи удобно за месене (доколкото може да се меси чисто царевично брашно) и оформяне тесто.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 29 мнения ]  Към страница Предишна  1, 2

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB