Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 05 Юли, 2022 12:57 am Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 
Message
Сготвено на: 10 Май, 2005 11:14 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 30 Яну, 2005 12:46 pm Нед
Мнения: 543
Еми да ! То древните са го казали: "Хляб и зрелища" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Май, 2005 12:27 pm Пон 

Дегустатор

Offline
Готви от: 27 Окт, 2004 5:13 pm Сря
Мнения: 134
biskvitka написа:
3 с.л. пшеничен зародиш
4 с.л. трици


А какво ли ще стане ако не сложа кълнове и трици? Няма да намеря тук !:roll:


 Profile  
 
Сготвено на: 16 Май, 2005 1:04 pm Пон 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Слагам триците и зародиша, за да не купувам пълнозърнесто брашно. То е около 3 пъти по-скъпо от обикновеното :evil:.
Ако ще използваш пълнозърнесто брашно, сложи по-малко (около 450 г), то поема повече течност.
Може да се използва и най-обикновено брашно тип 500 или каквото имаш.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 5 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB