Маца написа:
Мацов щеше много да плаче и реших да си спестя бърсането на локвите от пода.
Малкото маче беше доволно, аз също, а Мацов бил очарован.
Ха, ха , ха... Ужасно се смях...
Че защо да не може да бъде наречена "рибена"?
Така наречените "рачешки" рулца винаги трябва да бъдат съпроводени с добавката "сурими", което принципно означава отпадъчно, нетърговско месо от различни видове бели риби, пресовано и оцветено и ароматизирано допълнително със съответен аромат, основно на рачешко, скаридено, или подобно месо. Така или иначе, това си е рибено месо и рецептата направо си е , хе, хе, "рибешка".
Между другото, колкото и да се пазиш от мазнината, от поне 300 години китайците са установили, че най-вкусният ориз става с повечко мазнина...
Подхвърлям ти идеята за нова импровизация - да запържиш т.н. "рачешки" рулца с всичкото количество мазнина, което ще използваш, така че мазнината да се ароматизира от рулцата.
Така пак ще вкараш мазнината в ориза, но вече ароматизирана.