Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 21 Юли, 2019 10:26 pm Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 30 Мар, 2006 2:30 pm Чет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
4 пилешки бутчета
1 глава чесън
1 ч л розмарин сух на иглички
сол, черен пипер
1 ч ч бяло вино
олио за намазване на тавата

Пилешките бутчета се посоляват и попиперяват / има ли такава дума :oops: /.
Скилидките чесън се обелват и пресоват, добавя се начукания / натрошения розмарин и се обърква хубаво.

С тази смес се намазват отгоре бутчетата, добре да са покрити. Може да престоят така, може и веднага да се поставят в намазнена тава, внимателно отстрани да се изсипе виното и да сложат в загрята на 200 С фурна. По време на печене се поливат със соса, ако се наложи може да се добави вода.

За гарнитура - картофи, най-добре пържени.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB