Снощи ми хрумна да направя едно бонфиленце. Речено, сторено. Ето и съставките:
Както се вижда от снимката, използвах свинско бонфиле, гъби, лук, чесън, лимон, сушени домати и кашкавал, както и някои подправки, които ги няма на кадрото. Хлябът на заден план не играе роля в рецептата.
Нарязах месото на не много тънки филийки и го мариновах с малко соев сос, лимонов сок, черен пипер, розмарин и ситно нарязан чесън.
Лука и гъбите нарязах на шайбички, а още три скилидки чесън на по-едричко.
Мръвките метнах в сухия тиган за по една минута от всяка страна, защото Дани ги обича по-препеченки.
След туй ги подредих в една тавичка.
Връз тях положих останалия чесън, лука, гъбите и сушените домати, предварително нарязани.
Покрих с настърган кашкавал и метнах във фурната да се запече.
След 15-тина минути на 180 градуса от фурната излезе това. Хапнахме го със салата и хлебец.