Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Юли, 2018 6:14 am Сря

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 
Message
Сготвено на: 22 Апр, 2011 12:22 pm Пет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Апр, 2011 10:55 am Вто
Мнения: 3
Агнешко по Великденски - Антола

Начин на приготвяне:
Порции агнешко месо (може агнешко бутче или плешка) се овалват в смес от сол, черен пипер, червен пипер, девесил , мащерка, соев сос. Нареждат се в намазнена тавичка, поливат се с разтопено краве масло, добавя се ситно нарязан пресен лук, пресен чесън, моркови и целина. Месото се залива с равни количества вода и прясно мляко и се пече от начало на силна фурна и след това на умерена. От време на време се маже с чисто масло и лимон и се залива с бульона. Пече се около 3 часа и се поднася с пресен чесън.


 Profile  
 
Сготвено на: 22 Апр, 2011 4:10 pm Пет 
User avatar
Site Admin

Offline
Готви от: 30 Май, 2004 4:02 pm Нед
Мнения: 4691
Location: София
Здравей и добре дошла, DilyanaR. Защо Антола?


 Profile  
 
Сготвено на: 01 Май, 2011 5:21 pm Нед 

Дегустатор

Offline
Готви от: 19 Апр, 2011 10:55 am Вто
Мнения: 3
Здравей:)
Знам тази рецепта от една моя приятелка. Кръстих рецептата на нея:):)

Често обичам да хапвам месце и скоро приготвих вкусно телешко. тук давам и рецептата
направо да си оближеш пръстите:)

Телешки стек „Дриново”


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 3 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB