Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 18 Май, 2024 7:36 am Съб

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 
Message
Сготвено на: 08 Дек, 2006 1:50 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
IPA, черният дроб трябва само леко да се подвари, иначе ще се разкашка при рязането.
[hide]Пък и като е суров, прилича на съсирек :x [/hide]
Кървавици се правят много лесно - забърква се смес и се пълнят измити черва с помощта на месомелачка и финия.


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Дек, 2006 2:37 pm Пет 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Значи бял и черен дроб.

А какво се слага в кървавицата?
[hide]Само не ми казвай - кръв. :shock: [/hide]


 Profile  
 
Сготвено на: 08 Дек, 2006 3:12 pm Пет 
User avatar
Зъл кулинарен модератор

Offline
Готви от: 24 Авг, 2004 6:29 pm Вто
Мнения: 3395
Има и варианти с кръв, иначе нямаше да е кървавица ;)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 6 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB