Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 21 Юни, 2018 9:32 am Чет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 15 Апр, 2008 4:56 pm Вто 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Тази рецепта я измислих, когато беше "лудата крава" и бях престанала да купувам говежда кайма. Намирам, че е успешен заместител на традиционния сос болонез, а се хареса и на семейството. Отчаквам с нетърпение вашите отзиви.

Няма мерки и тегла, защото я записах, след като я приготвих. Но това ви дава възможност да я пригодите по ваш вкус.


Запържвате в зехтин ситно нарязани лук, моркови и целина (глава). После прибавяте чесън, настърган джинджифил (пресен), черен пипер и канела. Запържва се 2-3 мин. Слагате разредено доматено пюре, 2 к.л. захар, сол, пресен кориандър и магданоз.Оставяте на много бавен огън 20 мин. 2 мин преди края слагате риба тон от консерва натюр - без олио, наситнена на дребно. Сервирате гарнитура на спагети и др. от семейство "пасти".


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB