Както знаете в моите рецепти няма нищо оригинално, винаги някаква първоначална идея съм откраднала. Та тази от къде дойде: купих си преди време салат "Трикольор" - само с моркови, цвекло и кълнове. Хареса ми, но реших да удвоя обема като тръсна зеле и магданоз. В интерес на истината съм правила тази комбинация и друг път, но вместо зеле са били червени, сурови чушки.
Соевите кълнове сурови са ми много вкусни, щото хрупкат и имат вкус на семки.
Цвеклото, като е настъргано на ситно е много вкусно, пуска доста червен сок, който прекрасно обагря по краищата зелето, все едно нарочно съм ги правила. А на вкус - много по-малко му усещам землистия вкус отколкото когато е варено, например.
Ама много съм обяснителна напоследък.