biskvitka написа:
sssweetnesss предложи в найлон да се увие месото, не чукчето, но и аз като
Алеко не съм фен на пребитите пържолетки - не са никак сочни
Джейми Оливър изтънява пържолите с юмрук, за мен това е мечта непостижима
Затова не правя никакви пържоли
Разбрах аз, идеята с найлоновото пликче я прилагам във всякакви варианти, включително и да слагам по-едрите подправки и да ги набухвам с чука.
За юмрука и аз съм чувала и виждала, но и за мен е невъзможно.
Относно чукането на пържолите - понякога са много дебели - около 1.5 - 2 см, а на мен толлкова дебели не ми харесват. Освен това, когато ги правя задужени във фурна ми трябват с дебелина около 0.5 до 1 см.