Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 25 Сеп, 2020 5:19 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 
Message
Сготвено на: 30 Мар, 2006 10:07 pm Чет 

Готвач

Offline
Готви от: 06 Дек, 2005 7:08 am Вто
Мнения: 738
Беше артисало едно парче, разбира се, без кожа и кокал.
Това е условно да го наречем предният бут на свинята.
То от бут каква пържола - вади се само една и то от задния бут, ама много сухо, не е като вратната...
Ноооо това имал сиромаха... това кусал - нарязахме го на три-четири филии, па на вълшебния тиган.
И най-неочаквано... станаха сочни и вкусни, не много мазни, просто мечта.
Поразрових се после из Гуглата и се оказа, че се води това ми ти парче C 315 -
Boneless Shoulder Picnic - обезкостена плешка, таман за такива хайдушки пържоли.
Така изглежда нетранжирано:
Image
Оттук се изважда:
Image

Така се води по Стандарта за разфасоване на свинско месо...

Имах и пелин :mrgreen:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 1 мнение ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB