Значи ще хвърля онези "Малки тайни" точно за мусака, които получих със списание Меню. Мислех да ги пробутам на някого (такова нещо в устата си втори път няма да сложа), но това изглежда би било опит за отровителство, та ще отидат в боклука. А може и вече да съм го хвърлила и да съм забравила
Един единствен път си позволих да употребя такова нещо, за огретен от картофи, по препоръка на позната. Е такава гадост няма! Ужасно солено и с един такъв никакъв вкус
За съставките избягвам да мисля...
Донкат, ти не приемай всичко това лично, моля те
Непухкава заливка си става и с яйце и кисело мляко, ако това е проблема, бъркат се и те 2-3 минути. Аз пък точно пухкава обичам и няма да забравя гордостта си, когато най-сетне я докарах!