Продукти: -тарелка пилешки дробчета охладени -моркови нарязани на ивици -3-4 чушки нарязани на дребно -две глави кромид лук - 3-4 скилидки чесън смачкани с ножа и нарязани ан ситно - 2 люти чушленца почистени от семето и нарязани на дребно -олио за пържене Начин на приготвяне: -в съд на котлона с малко мазнина пържим наряаните наситно лук, чесън и парчетата моркови.Вадим с решетъчна лъжица и отцеждаме от мазнината.В същата мазнина пържим пилешките дробчета и след като са готови ги отцеждаме и тях от мазнината.Смесваме с чушките, морковите и лука.Разбъркваме добре и сервираме поръсени с нарязаните на ситно люти чушленца.Дроба го осоляваме на вкус преди сервиране
|