Не знам дали вече може да се говори за кашер готвене при положение, че има растителна сметана, растителен кашкавал, соево мляко и кой ли знае колко още подобни продукти.
Само не знам ако се ползват такива дали баницата ще става за ядене.
Според мен ще стане с всякакво сготвено месо - само подправките да се нагласят.
Аз не знаех докъде ще стигне пилешкото и се бях приготвила последните кори да ги правя с бяло сирене / туй идея за качествените изключения - тъй де, 2 в 1 /.
[hide=biskvitka]Не вярвам да си я ядеш сама - снощи половинката ми получи инструкции, след спиране на фурната да изчака 10-ина минути и да извади баницата. Той много добре знае, че след това трябва да се покрие да се задуши, но вместо това изконсумирал 1/3 от тавата .
[/hide]