миш маш написа:
Маца написа:
Не знам за пластичното фолио и какво е това, всъщност, но в тези пликове за печене също ще стане.
Маце, това си е обикновено опаковъчно фолио.
Миш, на това фолио му казват обикновно "стречфолио".
Използвам случая да кажа, че алуминиевото фолио може перфектно да се херметизира, има много такива рецепти.
В случая рецептата би могло да стане спокойно не с варене, а по най-различни варианти на термична обработка. Според мене 15 мин. варене са твърде много за пилешко филе, както и за увитите в него съставки, които принципно са си готови за консумация и без термична обработка...
Но рецептата е твърде "разтеглива" като технология и е чудесна като комбинация. Не пречи да се опита и с други начини на обработка - на фурна,, на грил-тиган, на скара, а защо не и на микровълнова, особено като се има предвид готовността на продуктите и изключително малката необходимост от термична обработка на пилешкото филе, дори и навито на руло, особено като се има предвид разпространението на температурата във всички посоки при микровълновата.