Най-сетне днес успях да я направя!!Сутринта,когато повечето "дразнители" напуснаха къщата.Кой ще я чака да отлежи цяла нощ..6 часа беше оптималния вариант.
Ето, какво се случи с половината преди малко..
Стана страшно вкусна!!!
Благодаря ти, мноого!!Въобще не ми беше трудно,както очаквах.
Възползвах се от съвета ти и направих торта!Получиха ми се 8 кори + 1 за украсата.Само крема ми беше малко и трябваше да направя още...
.Най- учудващото за мен беше ,че на вид изглежда съвсем прилично ,за протокола тортите ,които обикновенно правя, винаги едната им половина изпитва по- силно силата на зенмото питегляне и са меко казано "раздвижени" ..
А сега изглежда ,почти като тази от сайта на Ирина..
А колко е вкусна..
Извинете ме за словоизлиянията,обаче когато бях малка една приятелка на майка правеше "Торта "Добуш" всеки път когато и гостувах (или едни божествени еклери),това беше най-любимата ми торта..Този "Наполеон" ми напомня малко на нея..
Мерси!Мерси!