Предадох се - вече смятам, че булгурът е адски приятно нещо
И понеже иьглежда лесно комбинируем с всякакви заразавати измислих следната салатка:
150-тина грама зелен фасул, пресен
1 ч. ч. булгур
един домат
сол, зехтин, оцет, чесън
Фасулът, почистен и нарязан на средно големи парченца, го цопнах във вряща вода докато се свари, попарих отделно булгура, отцедих го и смесих с фасула. Нарязах домата на кубчета и го сложих и него. Накрая подправих с щедро количество чесън (4-5 скилидки, ама малки, де), зехтин и оцет, щото нямах лимонов сок под ръка.
Много свежа ми се стори, а след една нощ престой в хладилника още по-добре стана. Куцопилев измрънка, че не ще да я яде, щото много бързо го нахранвала, но на втория ден я дояде без да гъкне, хем и му остана място за вечерята