Алеко написа:
Слагам тази вкуснотия тук.
И аз бях пред удавяне, ама се рехабилитирах бързо...
Алеко, бива ли да правиш такива работи с лакомците във форума...Ц-ц-ц...
Обаче воден от желанието за новости и промени, което е основното в характера ми, все пак да те попитам .- не би ли било по-добре, ако сиренцата не са настъргани, а се нарежат на кубчета, и то по-едри?
Така при печенето ще се получат островчета с обособен по-различен вкус.
Ако се настържат, ароматите и вкуса на различните сирена просто ще се смесят в една обща маса, според мене.
И още една идея - след като се изпече всичко, не е ли много шик най-отгоре вече да се настърже малко от най-ароматното сирене? Разбира се, това би могло най-добре да стане след като изстине добре всичко.
Примерно както на кекс се поръсва пудра захар с ванилия за привлекателност.
Като стана дума за това, дали някой може да даде хубава и изпитана рецепта за добър домашен ръжен хляб?
biskvitka написа:
Предлагам ТОВА да се приготви на срещата (пък аз на място ще опека един леб)!
Бисквитке, аз за съжаление не мога да присъствам на срещата, местя се в друг град и имам събирателнобагажни и премествателни проблеми...
Но ще ми бъде много интересно да опишеш как се прави добър ръжен хляб в къщи, защото съм му фен.
Ама много подробно, плс, защото нямам опит.
На всички, които ще отидат на срещата пожелания за много веселие и радост.
И без преяждане, ей!
Че не сме за един ден, я...
