Честно казано ноемврийският брой на сп."Меню" надмина всичките ми очаквания.
Алеко, с всеки изминал брой ставате все по-добри и по-дебелички
. Това, че рецептите са предимно вегетариански, е не само в унисон със започващите пости, но и с личното ми отношение към разбирането за правилно хранене. Близо едноседмичното очакване на списанието (поради пощенски проблеми броят закъсня) си заслужваше чакането всяка минута.
Единствената ми забележка е дегустацията на луканка в този брой. Можехте поне на кашкавал или сирене да направите, а луканката да оставите за коледно-новогодишните броеве. Иначе идеята е добра - да има някой, който за 2,50 лв да опитва вместо нас и да ни съветва какво да купим и какво - не.
Сега отивам в някоя книговезница (дано са останали такива местенца някъде в София), за да подвържа този брой с твърди корици, за да го запазя за идните поколенията, както и да го опазя от моя наследник
.
Ако продължавате в същия дух, за Коледа няма да ми стигне цял ден, за да опиша всички суперлативи, така че - умната
.