Значи не запържва гъбите..а ги слагаш при доматите,така ли?
А ,пробвал ли си преди да сложиш доматите да запържиш за кратко чесъна в зехтина..?На мен този похват много ми харесва,придава "италиянски" вкус на соса.
Пробвала съм вече подобна рецепта (само гъбите бяха заптржени отделно и се добавят накрая)..като отявлена привърженичка на пастата обаче няма 'начин да не опитам и твоя вариант ..със задушени гъби,убедена съм че ще се получи много ароматен сос..
Опитвал ли се ,вместо да миеш спагетите ,след като ги отцедиш да поръсиш със струйка зехтин/олио и да разтърсиш тенджерата?На мен така никога не ми се слепват,но трябва да се отбележи факата ,че се изяждат точно за 10 мин.
Благодаря за интереса, който прявихте. Ще пробвам да запържа чесъна в зехтин, а за миенето - не го намирам толкова нужно,колкото по традиция. Става и със зехтин или с масло докато са горещи.