Тази сутрин трябваше да нахраня доста гладници и ме беше страх, че с това количество продукти няма да се справя със задачата
Затова направих основата на ябълковата ватрушка, запекох, докато изварата се стегна и отгоре наредих крушите (само три имаха приличен вид, т.е. не бяха смачкани), хубавия шоколад и трохите (те май бяха в повече за 22 см-тровата форма).
Така изглежда преди да го разрежа:
forum.kulinar.bg/gallery/albums/userpics/10058/kru6okol.jpgА това е едно парченце, погледнато отстрани:
forum.kulinar.bg/gallery/albums/userpics/10058/kru6okol1.jpgМоите забележки: топъл сладкишът е много вкусен, но се разпада. Като поизстина и престоя в хладилника, шоколадът се стегна и вече не се усещаше онова преливане на вкусовете, което ме впечатли в началото. Но пък се реже перфектно!
Намалих захарта наполовина, и пак беше прекалено сладко за мен
.
Алеко, благодаря за рецептата
и извинявай за волностите
!
ЪЪЪЪЪЪЪ... вие къде точно живеехте? Та докато спортувам сутрин
, евентуално...