Алеко написа:
Давай!
ОК!
Според мене синьото сирене може да се остави за съвсем накрая, без да минава термична обработка.
Просто да се поръси върху току-що запечения кашкавал и да се остави да поеме топлината от него.
Броколито, както и карфиолът е най-добре не да се режат, а да се късат на цветчета или розички.
Десетина минути е много - 4-5 стигат, за да е "ал денте", особено като се има предвид, че има и допълнително термично въздействие във фурната.
Като изключвам бялото вино by defolt, според мене най-добре би се хапвало с Bake rolls или ръжени сухарчета, ама все пак, с Bake rolls май е най-добре...
А аз си имам лщбима пица с четири видове сирене, но за съжаление незнам каква е рецептата. Ако някой знае нека ми я напише, полудявам за тази пица, така ухае
.........