Мисля, че нямаш право да посочиш сайта
Но значи за едно и също говорим. Аз от чисто любопитство искам да пробвам Ърл Грей на филийка с масло, както и свинското, инжектирано с ананасов сок.
Относно готвенето на месо на двуцифрена температура - нали така са готвели прадедите и са били значително по-здрави от нас. Апропо, най-прекрасния хляб, който съм опитвала го прави майката на свекърва ми, в пещ на двора, захранвана основно с царевични кочани. Първоначално отказах да повярвам, че в такова нещо може да се създаде достатъчно висока температура за изпичане на хляб, и то едричък, но явно е възможно.
Та подозирам, че постмодерната/молекулярна кухня преоткрива технологии на готвене, които са значително по-здравословни от днешните. Много интересна тема...