Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 11 Дек, 2018 1:52 pm Вто

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
 Рецепта: Тиквена супа
Сготвено на: 21 Дек, 2009 11:20 am Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 31 Мар, 2008 4:16 pm Пон
Мнения: 605
Location: France
Сега си спомних, че майка ми запичаше кромид лук, като правеше супа и беше наистина много ароматен. Но наистина се чудя има ли положителна разлика за тиквата, и особено за чесъна. Трябва да опитам.


 Profile  
 
 Рецепта: Тиквена супа
Сготвено на: 21 Дек, 2009 1:04 pm Пон 
User avatar
Готвач

Offline
Готви от: 19 Юни, 2007 12:08 am Вто
Мнения: 1062
Kristi, има разбира се разлика. Ароматът на сварена и запечена тиква е съвсем различен. А пък печеният чесън и пак казвам, задължително с люспата да се пече, е несравним със суровият.
Но ако човек няма време разбира се ,че може и със сварени зеленчуци.


 Profile  
 
 Рецепта: Тиквена супа
Сготвено на: 21 Дек, 2009 6:50 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Кристи, аз откакто преди години научих рецептата за рибена супа - саламура много уважавам запечените зеленчуци в супа.

А печеният чесън е невероятно ароматен. Слагам да се пече цяла глава небелена, като отрязвам горната и част, така че да се виждат скилидките вътре.


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB