Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 24 Май, 2024 8:33 pm Пет

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 
Message
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 26 Фев, 2007 5:10 pm Пон 
User avatar
Шеф (Chef)

Offline
Готви от: 04 Яну, 2005 9:41 pm Вто
Мнения: 2213
Здравей Руми,

Защо я вариш толкова дълго. Това е нежна гъба. Аз я задушавам с малко масло, докато й се изпари водата и остане на мазнина - около 15 минути.


 Profile  
 
 Рецепта: Гъби кладница
Сготвено на: 23 Мар, 2007 2:33 pm Пет 
User avatar
Дегустатор

Offline
Готви от: 23 Мар, 2007 12:15 pm Пет
Мнения: 43
Location: София
Такаммм Кладницата е супер гъба.
Аз лично я предпочитам пред печурката.
Става най-добре по два начина:
1. Вариант - Панирана.
2. Вариант - Салатка /маринована/.
п.п. мога да Ви светна и как се гледат,
ма не съм се ориентирал още в разделите :lol:


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 7 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB