Моят Кулинар Вход | Регистрация
В момента е 23 Сеп, 2018 9:13 am Нед

Всички времена са UTC + 2 часа




Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 
Message
Сготвено на: 13 Мар, 2008 11:07 am Чет 

Дегустатор

Offline
Готви от: 13 Авг, 2007 12:50 pm Пон
Мнения: 466
Ще подкрепя Готин, макар да рискувам предупреждение за разводняване на темата. Зехтинът, ако е 100% студено пресован и нерафиниран (трудно се намира обаче и струва неприлично много) е за предпочитане пред каквато и да е друга мазнина, ако все пак се налага ползването на мазнина за готвене. При непродължителна термична обработка и на по-ниски температури, съставът ме се запазва относително непроменен. Има една друга растителна мазнина, която се счита за единствената безвредна за пържене, но сега не се сещам дали беше палмова или кокосова :-? Ще проверя специално, защото не съм намирала такава и съответно не съм ползвала (а знам, че палмова имаше и в Била и в Метро, значи едва ли е била палмова :-? :-? )

Иначе рецептата звучи много приятно и при предварително загрята фурна (докато се бъркат зеленчуците на котлона) ефекта от запечения отгоре кашкавал в открита тавичка във фурната е по-предпочитан у дома (въпреки че микровълновата спестява време и ток!)


 Profile  
 
Покажи мнения от преди:  Сортирай по  
Post new topic Reply to topic  [ 8 мнения ] 

Всички времена са UTC + 2 часа



Подобни теми


Кой търси в готварската книга?

Рецептата се разглежда от: Нито един шеф-готвач и 1 гост


Не можете пускате нови теми
Не можете отговаряте на теми
Не можете редактирате мненията си
Не можете триете мненията си
Не можете прикачвате файлове

Търсене:
cron
Готвим с помощта на phpBB